Dagligdagen på Rosenhøj

Eksempel på hvordan en dagligdag på Rosenhøj kan se ud:

Beskrivelse af døgnrytmen på Rosenhøj

Personalet kommer rundt med medicin i løbet af dagen, de starter mellem kl. 7:45 – 8:30 om morgenen med at give morgenmedicin, samt for at sige godmorgen og høre kort om beboernes trivsel i løbet af natten.

Der er morgenmad fra kl. 8 – 10 i fælles køkkenet, hvor beboerne selv kan gå ned og tage mad og drikkelse.

Efter kl. 10 kommer personalet rundt for at tale med beboerne og høre om evt. aktiviteter i løbet af dagen. Hver beboer taler med hans/hendes team om hvilket aktiviteter, der skal på hans/hendes ugeplan. Dette kan evt. være maddag, rengøring, gåtur, træning, vasketøj, eneture, samtaler osv. Men der bliver altid taget udgangspunkt i beboeren og hans/hendes ressourcer samt kompetencer. Så der ikke bliver sat større krav end beboeren kan mestre.

Kl. 11:30 – 12:30 tilbydes der frokost i fælles køkkenet. Beboerne spiser pt i hold grundet covid 19 og der er taget højde for retningslinjerne herom. Det er også muligt at hente maden og nyde den i egen lejlighed.

I løbet af eftermiddagen forsætter personalet med at komme rundt til beboerne. Der tilbydes også “vært tid” hvor beboerne kan komme og træffe personalet til en snak over en kop kaffe. Der er vært tid kl. 13:30 – 14:30 og igen kl. 19:30 – 20:30.

Fra kl. 16:30 begynder man at gøre klar til aftensmad. Der spises aftensmad fra kl. 17:30 – 18:30. Beboerne spiser pt i hold grundet covid 19 og der er taget højde for retningslinjerne herom. Det er også muligt at hente maden og nyde den i egen lejlighed.

Om aftenen er der igen “vært tid”, samt kaffe og hygge i gården eller i stuen. Det op til hver enkel beboer hvor meget han/hun vil gøre brug af de tilbud som tilbydes fra Rosenhøjs side.

Dagen sluttes af med at personalet går rundt i huset og lukker af, rydder op, samt siger godnat. Der er 1 personale som sover her om natten og kan træffes hvis beboerne får brug for det.

Udover ovenstående har Rosenhøj nogen dejlige omgivelser hvor beboerne kan mødes for at grill i gården eller mødes på egen hånd i gårdmiljøet eller haven. Der tilbydes også ture ud af huset med personalet enten som eneture eller sammen med få andre beboere. Ydermere tilbydes der fælles handleture mandag og torsdag.

Flere af vores medarbejdere er uddannet til at give nada, hvilket alle borgere tilbydes jævnligt i løbet af ugen.